•  

 • De Stichting Koningsspelen Leiden is op dit moment druk in de weer met de voorbereiding voor de Koningsspelen 2023 en de definitieve datum is nu vastgesteld op: vrijdag 21 april 2023!

  Heeft jouw school al ingeschreven? Let op! De uiterste mogelijkheid om nog in te schrijven is de week van 21 november. Wij hebben er zin in!

   

  Na enkele maanden van onzekerheid en heel, heel veel overleg met diverse partijen is er toch voor gekozen de Koningsspelen in Leiden te vieren op vrijdag 21 april 2023.

   

  Het Suikerfeest, de CITO-toets en andere toetsen, de aansluitende voorjaarsvakantie, de landelijke keuzes, allemaal zaken waarmee we moesten rekening houden, maar uiteindelijk viel de keuze toch op vrijdag 21 april, aangezien we ook op andere dagen niet zouden kunnen beschikken over voldoende begeleiding uit het VO en MBO. Hiervoor onze excuses!

   

  Het is erg jammer, dat hierdoor de deelname voor een aantal scholen moeilijk of onmogelijk is.


  Ook betreuren wij de late berichtgeving. Hopelijk doet de landelijke organisatie er, mochten omstandigheden in de toekomst dit nodig maken, er minder lang over om een besluit te nemen.